Δημοτική Τηλεόραση Ηγουμενίτσας - Δ.Τ.Η.

Έρευνα σε εξέλιξη

© Copyright - Οπτικοακουστικό Κέντρο Πολιτισμού

Έρευνα: Βασίλης Μιστριώτης, διευθυντής Οπτικοακουστικού Κέντρου Πολιτισμού

Η έρευνά μας για την Δημοτική Τηλεόραση Ηγουμενίτσας Δ.Τ.Η. συνεχίζεται ακόμη, αναζητώντας φωτογραφικό υλικό και περισσότερες πληροφορίες. Παρακαλούμε εάν διαθέτετε περισσότερες πληροφορίες ή διορθώσεις σε ιστορικές αναφορές, βίντεο και φωτογραφίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Τηλεοπτικής Ιστορίας στο 6938737257 ή στο info@outletvideo.com

Τα μοναδικά ευρήματα για την τηλεοπτική ιστορία του σταθμού, είναι ορισμένες φωτογραφίες και βίντεο της δεκαετίας του 1990, τα οποία και παραθέτουμε. 

Οι εγκαταστάσεις της Δ.Τ.Η.

Η μοναδική διασωθείσα φωτογραφία του στούντιο της Δημοτικής Τηλεόρασης Ηγουμενίτσας είναι η ακόλουθη, όπου οι τεχνικές πληροφορίες που μας παρέχει, όσον αφορά στον εξοπλισμό του καναλιού, είναι ότι πρόκειται για μια προσπάθεια με λιγοστά μέσα ερασιτεχνικού χαρακτήρα. 

Ορισμένες ακόμη φωτογραφίες που έχουν διασωθεί, είναι κυρίως αποτυπώσεις από βίντεο-ρεπορτάζ του σταθμού, όπου μπορούμε να διακρίνουμε και τον λογότυπο του καναλιού. 

Διασωθέντα βίντεο

Τα βίντεο της Δημοτικής Τηλεόρασης Ηγουμενίτσας που έχουν διασωθεί από το 1996 (Πηγή: "Χωρίς Σχέδιο" YouTube)

Εγκαίνια Αγίου Δημητρίου Παλαιοχωρίου Φιλιατών 15 Σεπτεμβρίου 1996

Το ΚΤΕΛ Ηγουμενίτσας το 1996

Το κλείσιμο του Εργοστάσιο Φιλιατών - 24 Σεπτεμβρίου 1996

Ομιλία Δώρη Δήμα 19 Σεπτεμβρίου 1996

Δημοτικό συμβούλιο στην Ηγουμενίτσα στις 17 Σεπτεμβρίου1996

Παρακαλούμε εάν διαθέτετε περισσότερες πληροφορίες ή διορθώσεις σε ιστορικές αναφορές, βίντεο και φωτογραφίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Τηλεοπτικής Ιστορίας στο 6938737257 ή στο info@outletvideo.com