IRIS TV

Έρευνα σε εξέλιξη

© Copyright - Οπτικοακουστικό Κέντρο Πολιτισμού

Έρευνα: Βασίλης Μιστριώτης, διευθυντής Οπτικοακουστικού Κέντρου Πολιτισμού

Η έρευνά μας για τον τηλεοπτικό σταθμό IRIS TV συνεχίζεται ακόμη, αναζητώντας φωτογραφικό υλικό και περισσότερες πληροφορίες. Παρακαλούμε εάν διαθέτετε περισσότερες πληροφορίες ή διορθώσεις σε ιστορικές αναφορές, βίντεο και φωτογραφίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Τηλεοπτικής Ιστορίας στο 6938737257 ή στο info@outletvideo.com

Τα μοναδικά εναπομείναντα ευρήματα για την τηλεοπτική ιστορία του σταθμού, είναι μια επαγγελματική κάρτα που έστειλε στο Ελληνικό Μουσείο τηλεοπτικής Ιστορίας ο Γιώργος Νικολαΐδης, επί δεκαετίες επαγγελματίας οπερατέρ σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.


Σύμφωνα με προφορικές πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του σταθμού εξέδιδε και την τοπική εφημερίδα "Τοπικό Βήμα" Δήμου Διόνυσου & Ωρωπού. Το εγχείρημα είχε ως στόχο τη δημιουργία ενός τοπικού τηλεοπτικού σταθμού με επίκεντρο την ανατολική Αττική, αλλά δεν ευδοκίμησε, όπως και η εφημερίδα που δεν εκδίδεται πλέον. 

Σύμφωνα με την επαγγελματική κάρτα του σταθμού, το IRIS TV είχε έδρα Άγιο Στέφανο Αττικής στην οδό Πετζερίδη 1.


Η φωτογραφία με το κτήριο που εδραζόταν ο IRIS TV είναι από το Google και δεν είναι επιβεβαιωμένη πληροφορία ότι ο σταθμός είχε την έδρα του στο συγκεκριμένο κτήριο. 

Οι εγκαταστάσεις του IRIS TV

Η εφημερίδα "Τοπικό Βήμα" Δήμου Διόνυσου & Ωρωπού που εξέδιδε ο ιδιοκτήτης του IRIS TV. 

Παρακαλούμε εάν διαθέτετε περισσότερες πληροφορίες ή διορθώσεις σε ιστορικές αναφορές, βίντεο και φωτογραφίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Τηλεοπτικής Ιστορίας στο 6938737257 ή στο info@outletvideo.com